BYD Tang EV

- Jun 26, 2018-

26. kesäkuuta BYD Tang EV virallisesti debytoi. Uuden auton hyväksyy BYD uusi Dragon kasvot suunnittelu-kieli, joka on periaatteessa sama kuin polttoaineen versio ja hybridi-versio, mutta eroaa tiedot. Yhteensä risteily alueen Tang EV odotetaan nousevan 500 km. On odotettavissa, 2018 lopussa luetellut.

 

Uuden sukupolven Tang käyttää BYD uusi Dragon kasvot suunnittelu-kieli. Yleinen suunnittelu sisältää kuvan Kiinan totemPitkä, jolloin metalli kääritty malli on aura. Polttoainetta ja hybridi-mallien verrattuna Tang EV on muuttunut muotonsa saanti säleikkö ja etusumuvalaisimien ja se hyväksyy suljettu Ilmastointi Säleikkö-suunnittelu.

 

Uuden sukupolven Tang sisustus antaa uusi muotoilu. Uuden ajoneuvon ohjauskeskuksesta alueella yksinkertaistaa monimutkaisia fyysisiä painikkeita aiemmin. Se on varustettu ylimitoitettu 14,6 tuuman keskeyttäminen-näyttö ja tukee 90°Sähköinen kierto. Sitä voidaan käyttää kuten nykyinen älypuhelin. Tai pystysuora voi myös ymmärtää ihmisten, ajoneuvojen ja verkkojen yhteenliittäminen ja ymmärtää saumaton yhteys matkapuhelin-järjestelmä ja ajoneuvon ekologia.


BYD.png