Buick Regal Avenir virallinen karttatiedote

- Aug 08, 2018-

Viime aikoina Buick julkaisi Regal Avenirin virallisen kartan (merentakaiset versiot).


Alusrakenteen muoto tekee uuden auton urheilullisemmaksi ja monien perheen tyylien muotoilun elementtien etupuolella voi myös olla vaikuttava visuaalinen vaikutus. Ristikon sisällä oleva tekstuuri on kuitenkin muuttunut, ja pistematriisityyli lisää entistä enemmän ylellisyyttä ja on enemmän linjassa Avenir-mallin sijoittamisen kanssa.
"Avenir" on Buickin osa-brändi, jota voidaan pitää huippuluokan ylellisestinä. Uusi auto on myös ripustettu oven Avenir-logolla. Tailun muoto ei ole paljon erilainen kuin normaali versio. Kuitenkin auto on varustettu 19 tuuman helmi-nikkelivärillä.


Uuden auton sisätila on samanlainen kuin säännöllinen versio, mutta yksityiskohdat vaihtelevat suuresti. Istuimessa on nahkainen kääre, jossa on ainutlaatuinen timanttikuvio ja pääntuki on kirjailtu "Avenir" -logolla. Sisustusmatot on myös suunniteltu paksumpiin muhkeihin mattoihin. Langaton langaton lataus, 8-tuumainen multimediasovitin, Bose-kaiutinjärjestelmä, ACC-mukautuva risteily ja muut kokoonpanot ovat luonnollisesti poissa.


Voimantuotteen suhteen uusi auto on powered by 2.0T-moottori, jonka suurin teho on 186kW (253Ps) ja huippuvääntömomentti 351Nm. Taajuusmuuttaja sopii 9-vaihteinen automaattivaihteistoon.

Buick Regal Avenir.jpg

Buick-autosarjassa meillä on seuraavat tuotokset: BuPX: n CarPlay-videokäyttöliittymä 2013-2015.

Tämä Android-GPS-käyttöliittymä, joka perustuu käyttöliittymään, sopii Cadillac CUE- ja intellelink-järjestelmään, Buickin autoihin ja mukana on mikro-USB-videoliitäntä. tuki Android-GPS-navigointi, digitaalisen television kääntövideotulot ja videotulot kameraan.

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.