Bugatti Divo julkaisi virallisesti rajoitetun 40 / 8.0T-moottorin

- Sep 04, 2018-

Viime aikoina Bugatti julkaisi virallisesti uuden lippulaivan super-urheiluauton Divo. Virkailijan mukaan auto rajoittuu 40 ajoneuvoon maailmanlaajuisesti, hinnoiteltuna 5 miljoonalla eurolla. On syytä mainita, että jos olet kiinnostunut ostamaan autoa, lähtökohtana on, että sinun täytyy saada Chiron ostettavaksi, mutta valitettavasti 40 kiintiötä Bugatti Divosta on tällä hetkellä loppuunmyyty.


Nimen Divo, joka näyttää liittyvän 1970- ja 1980-lukujen bändiin, nimettiin ranskalaisen kilpailijan Albert Divon, joka kisasi Bugattiin kilpailussa ja voitti Targa Florion kahdesti.


Ylivoimainen superauto, uusi auto ottaa käyttöön lopullisen aerodynaamisen suunnittelun, ja valtava takaspoileri ilmaisee myös kaikki edellä mainitut. Yksityiskohtaisesti Divo käyttää innovatiivisia OLED-takavalot, liioiteltuja aerodynaamisia komponentteja ja paljon hiilikuitumateriaaleja. Lisäksi ranskalainen lippu elimistössä osoittaa myös maan kansalliset ominaisuudet.


Bugatti Motorsin toimitusjohtaja Stephan Winkelmann sanoi: "Divo on suunniteltu kaarteille. Divoa haluamme innostaa ihmisiä ympäri maailmaa. Ja tämän projektin kautta Bugatti-tiimi suunnittelee tuotemerkin DNA tehokkaammin. "


Teholla Bugatti Divo käyttää Chiron-moottorilla varustettua 8.0T W16 -moottorimoottoria, jossa on samat dynaamiset parametrit, joiden huipputeho on jopa 1087 kW (1479 PS) ja 1600 N (m). Autossa on myös uusi kilpa-johdettu vaihteisto. Sen odotetaan nopeuttavan 100 km / h 2,3 sekuntia ja saavuttaa 200 km / h alle 6,5 sekunnissa. Kuitenkin virkamiehen mukaan aerodynaamiset muutokset rajoittavat auton huippunopeutta 380 km / h: iin.

Bugatti Divo .jpg