BMW Z4 virallinen kartta vuotanut ennen ajoja paljastetaan 23. elokuuta

- Aug 23, 2018-

Äskettäin Aika Automobile sai Z4: n virallisen kartan, joka vuotaa etukäteen, ja uuden auton ulkonäkö ottaa käyttöön perheen kielen. On selvää, että auto saatetaan tuotantoon Magna Steyrin tehtaalla Grazissa Itävallassa vuoden toisella puoliskolla.


Ulkonäköä ajatellen uusi auto periaatteessa jatkoi konseptiauton suunnittelua. Munuaisen muotoisen säleikön koon sisällä on matriisikuvio. Ajovalojen ja etupuskureiden muoto on rikki.
Auton kyljessä uusi auto on erittäin klassinen rungon osuus kaksilehtisestä urheiluautosta. Pitkä moottoritila, kalteva tuulilasi ja lyhyt runko tekevät vartalinjojen erittäin dynaamisen ja sileän. Jäähdytysreiät haarassa, klassinen vyötärölinja ja suuret kaksiriviset vanteet.


Kaksiovinen kahden istuimen vaihteinen, uusi auto on pehmeä-top muunneltava mekanismi. Korotetut ankanpoikanen siivet, liukupyörän kaarihyllyt, kahdenväliset pakokaasut ja puskurin tuulet muodostavat rikkaan kerroksen. LED-takavalojen uusi tyyli on erityisen houkutteleva, kun se palaa yöllä.


Uuden auton sisätilojen sisustuksessa on BMW: n uusin perhetapahtuma. On syytä mainita, että tämä auto on varustettu seitsemännen sukupolven iDrive-järjestelmällä, joka on varustettu uudella tyylillä täydellä LCD-kojelaudalla ja keskusohjausnäytöllä LCD-näytöllä. Keskuspankki-auton tietokoneen näyttötyyliä voidaan mukauttaa henkilökohtaisten mieltymysten mukaan. Ilmastointilaitteen painikkeiden painikkeet on myös vähentynyt huomattavasti metallikoristeilla.


BMW: n virallisen julkistamisen mukaan uusi käyttöjärjestelmä antaa käyttäjille enemmän intuitiivisia ja selkeämpiä tietoja. Samalla käyttäjät voivat käyttää infotainment-järjestelmiä kosketus-, ääni- ja eleiden hallintatoiminnoilla sekä perinteisillä iDrive-nappeilla. Uusi auto on varustettu myös toimintopainikkeilla, kuten ajo-tilan valinnalla, elektronisella käsijarrullä ja avoimella ylhäällä avaamisella ja sulkemisella. Lisäksi uusi auto on varustettu langattomalla puhelimella. On syytä mainita, että kristallimateriaali lisätään elektronisen lohkon yläpuolelle.


Powertrain-osassa tehokkaampi Z4 M40i toimii B58-sarjan 3.0T-moottorilla, jonka suurin teho on 280 kW (380 P). Maahantulomallia käytetään B48-sarjan 2.0T korkea- ja pienmoottoreilla. Vaihteisto on sovitettu 6-vaihteinen käsikirja ja 8-vaihteinen automaattivaihteisto.

BMW Z4 .jpg