BMW Z4 M40i vakooja valokuvia

- Jun 04, 2018-

Äskettäin ulkomailla julkaistiin kuvia 2019 Z4 M40i roadsters -vakoilusta. Uusi auto on varustettu uudella kuusisylinterisellä moottorilla tai 3,0 litran kaksimoottorisella turboahdatulla moottorilla, jonka suurin teho on 283 kW. Uusi auto debyytti 2018 Pariisin autonäyttelyssä.

 

Ulkonäkö, uusi auto seuraa Z4-konseptiauton suunnittelua elementtejä käyttäen pehmeäpäällistä muunneltavaa rakennetta, jossa on ikoninen munuaisen ristikko, etupuskuri tyyliradikaali, jossa on ainutlaatuinen Y-muotoinen insertti säleikkö molemmin puolin; Häntä käyttää molemmilla puolilla kahta pakoputkistoa. Takaosan kevytryhmä on hoikas ja varustettu kaksivärisellä viiden puoleisella vanteella.

 

Uusi auto on varustettu pienikokoisella jousituksella, jossa on elektronisesti ohjatut vaimentimet, korkean suorituskyvyn omaava jarrujärjestelmä ja takana oleva lukitus. On ilmoitettu, että se varustetaan uudella kuusisylinterisellä moottorilla. Erityisiä tehoparametreja ei ole vielä paljastettu. Ulkomaisten tiedotusvälineiden spekulointia ajatellen uusi auto on varustettu 3,0 litran kaksois-turbomoottorisella moottorilla, jonka suurin teho on 283 kW.


BMW Z4 M40i.png