BMW X7 debytoi Los Angelesin autonäyttelyssä

- Aug 28, 2018-

Muutama päivä sitten opetimme asiaankuuluvista kanavista, että BMW X7 lanseerataan maailmanlaajuisesti Los Angelesin autonäyttelyssä. Uuden auton ulkonäkö jatkaa konseptiauton suunnittelua. Kaksinkertaisen munuaisen säleikön koko on suurempi, ja enkeli-silmä-LED-päivävalo on hoikka.


Uuden auton ulkonäkö on nähtävissä patenttiluvun aikaisemmin paljastetusta tuotantoversiosta, mutta pohjimmiltaan uusi auto jatkaa konseptin suunnittelua. Etupäähahmojen munuaisverkko on kooltaan suurempaa ja siinä on 14 pystysuoraa sisustusta. Ajovalot ovat erittäin teräviä ja kytketty säleikköön. Samanaikaisesti käytetään LED-valonlähdettä. Enkeli-silmä-LED-päivänvalot ovat myös hoikka ja dynaamisempi. Etupinnan pohja on läpikuultava.


Sisustuksessa aiemmin paljastuneista sisätilojen vakoojavalikoimasta BMW X7 -tuotannon versio käyttää BMW: n uusinta perhetapainen muotoilukonseptia, tekniikkaa laajennetaan huomattavasti ja siinä on täysi LCD-laite, kelluva keskusohjausnäyttö ja uusi elektroninen joka on varustettu myös kolmiosainen kattoluukku ja iDrive-liitäntäjärjestelmän fyysiset painikkeet on myös päivitetty vastaavasti.


Sähköjärjestelmän osalta BMW X7 rakennetaan CLAR-alustalle, ja tehon odotetaan olevan varustettu 3.0T: n kuuden sylinterin ja 4.4T: n V8: n kanssa. Lisäksi 2.0T-plug-in-hybridiversio lanseerataan myöhemmin.

BMW X7.jpg