BMW X7: n tuotantoversion patenttikartta esiteltiin Los Angelesin autonäyttelyssä

- Aug 09, 2018-

Muutama päivä sitten saimme tietää merentakaisesta patenttihakemuksesta BMW X7 -tuotantomalleista ulkomailta. Uusi auto odotetaan julkistettavaksi marraskuussa avatussa Los Angelesin autonäyttelyssä.


Ulkonäköä ajatellen uusi auto pohjimmiltaan jatkoi edellisen konseptin auton muotoilua. Symbolinen munuaisen säleikkö on kooltaan suurempi ja siinä on 14 pystysuoraa sisustusta. Ajovalot ovat erittäin teräviä ja kytketty säleikköön. Samanaikaisesti käytetään LED-valonlähdettä. Enkeli-silmä-LED-päivänvalot ovat myös hoikka ja dynaamisempi. Etupinnan pohja on läpikuultava.


Sisätiloissa BMW X7 -tuotannon versio käyttää BMW: n viimeisintä perhetapaan liittyvää suunnittelukonseptia aikaisemmin paljastuneista sisätilojen vakoojavalokuvista, ja siinä on täysi LCD-laite, kelluva keskusohjauspaneeli ja hiljattain suunniteltu elektroninen vaihde. Samanaikaisesti se on myös varustettu kolmiosainen panoraama-kattoikkuna ja iDrive-liitäntäjärjestelmän fyysiset painikkeet on myös päivitetty vastaavasti.


Sähköjärjestelmän osalta BMW X7 rakennetaan CLAR-alustalle, ja tehon odotetaan olevan varustettu 3.0T: n kuuden sylinterin ja 4.4T: n V8: n kanssa. Lisäksi 2.0T-plug-in-hybridiversio lanseerataan myöhemmin.

BMW X7 production version.jpg

BMW-autosarjassa meillä on seuraavat tuotokset: Mira Cast for BMW 2013-2016.

Tämä Kameran käyttöliittymä, joka perustuu Interface-sovitukseen, BMW NBT System ja alkuperäinen autopääyksikkö on varustettu 6PIN Round -videosovittimella. Se tarjoaa videotulon toiminnon takamatkakameroille, etukameralle tai DVR: lle ja 360 Panoramic-kameralle.

Ja se sopii BMW-autolle, joka on 1/3/4/5/6/7 (F20 / F21 / F30 / F32 / F10 / F01) ja BMW-auton näyttö on 6,5 "/ 8,8" / 10,2 ".

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.