BMW X 7 tuotanto versio debyytti lokakuun puolivälissä

- Sep 14, 2018-

Muutama päivä sitten, olemme oppineet asiaankuuluvat kanavat, että BMW X 7 tuotantoversio debyytti lokakuun puolivälissä. Valta on varustettu 3.0T ja 4.4T moottorit, ja uuden auton jatkuu auton konseptisuunnittelun.


Ulkonäkö, patenttiin kartta aiemmin alttiina tuotanto-versio näkyy uuden auton edelleen pohjimmiltaan käsite auton muotoilu. Etuseinän ikonin munuaisten säleikkö on suurempi kooltaan, 14 pystysuora trimmit sisällä, joka näyttää erittäin aggressiivinen. Ajovalot ovat erittäin teräviä ja liitetty säleikkö.

LED-valonlähde on kuitenkin käytetty. Angel eye LED daytime running lights on myös hoikka ja dynaaminen. Etuseinän alareunassa on läpitunkeva muotoilu, joka parantaa ulkoasua etuseinän.


Sisustus, aiemmin alttiina sisätilojen spy kuvia BMW X 7 tuotantoversio käyttää BMW: n uusin perhe-tyylinen muotoilukonseptin, tekniikka on huomattavasti paremmat, ja niissä on täysi LCD väline kelluva Keski ohjausnäytöltä kanssa uusi design sähköisen estää myös kolmiosainen panoraama kattoluukun, ja fyysiset painikkeet iDrive interconnect järjestelmä myös toimistosovellukset on päivitetty vastaavasti.


Voimansiirto BMW X 7 rakennetaan CLAR alustalla. Uusi auto on määrä saada virtansa 3.0-litran inline kuusisylinterinen moottori ja 4,4-litrainen V8 bensiinin moottorin maksimiteho 246 kW (334 Ps) ja 335 kW (455 Ps).

BMW X7 production version.jpg