BMW X4 M ei naamioida vakooja valokuvia

- Jul 25, 2018-

Muutama päivä sitten merentakaiset tiedotusvälineet paljastivat uudet naamioitu vakooja valokuvista uudesta BMW X4 M: n hännän muodosta. Uusi auto rakennetaan BMW CLAR -alustaan, ja siinä on 3,0-tuumainen kuusisylinterinen kaksimoottorimoottori, jonka odotetaan virallisesti julkistuneen vuoden 2018 lopulla.

Valotuksen vakoojavalikoimasta uusi BMW X4 M käyttää edelleen nelivälirakenteista muotoilua, BMW X6 M: n kaltaisten ulkoisten peilien, hienon takaspoilun ja kahden puolen pakokaasun. Sen korkean suorituskyvyn mallin identiteetistä. Lisäksi X4 M tail -logo on hieman erilainen kuin tavallinen malli, kuten uusi X4 M40i, ja se sijaitsee takavalojen yläpuolella.

Power, aiempien uutisten mukaan, BMW kehittää parhaillaan 3.0T: n kuuden sylinterisen kaksimoottorisen turbo moottorin koodinimeltään "S58", jonka suurin teho on 482 hevosvoimaa, BMW X3 M, BMW X4 M ja uusi BMW M3, M4 Tätä mallia odotetaan käytettäväksi muissa malleissa. Kun BMW X4 M lanseerataan tulevaisuudessa, sen kilpailijat viittaavat Mercedes-AMG GLC 63 Coupeen.

126 BMW.png