BMW X2 teho-informaatioaltistusta

- Jun 08, 2018-

Äskettäin jotkut tiedotusvälineet ilmoittivat BMW X2 kotimaisen version voimatiedot. Uusi auto kuljettaa 2,0 l turboahdettua moottoria, jonka suurin teho on 157 kW. BMW X2 perustuu UKL-edeltäjiin, jossa on nuori ja urheilullinen tyyli. On todettu, että uusi auto listataan vuoden 2018 toisella puoliskolla.

 

BMW X2 on erilainen ulkonäkö verrattuna muihin BMW X-sarjan perheisiin. Ero on ainutlaatuisessa tyylissä. Epäsäännöllinen munuaisen säleikkö, jossa on etupuskuri, tekee edessä näkyvän laajemman. BMW X2 on varustettu uusimmalla off-road puvut tuotemerkin. Etu- / takapuskurin ja sivuhuuhtelulistat ovat erittäin henkilökohtaisia. BMW X2 tarjoaa 17-20 tuuman pyörät / renkaat, joista valita.

 

Sisätiloissa BMW X2 käyttää BMW-brändin uusinta perhetapaa. Uusi auto on varustettu M Perfomance -ohjauspyörällä, jolla on erittäin hyvä kädensija ja täysin muutos siirrettävän palkin muotoiluun. BMW X2: n takaistuimia voidaan kääntää ylösalaisin 4/2 / 4-suhteissa. Joustavuus on erittäin vahva. Se tarjoaa enemmän erilaisia yhdistelmiä matkatavaratilan laajentamiseen arkipäivän käyttöön.

 

Voimalaitoksella Kiinaan tuodut mallit sisältävät 2,0 l turboahdetun moottorin, jonka suurin teho on 157 kW, ja lähetysosan odotetaan vastaavan 8AT-vaihteistoa.


BMW X2.png