BMW X 2 M35i virallinen kartta, vain 4.9s 100km kiihtyvyys

- Sep 18, 2018-

Merentakaisten tietovälineen saimme joukko virallinen kuvia BMW X 2 M35i. Uusi auto on suunnattu nuorille kuluttajaryhmän. Samaan aikaan ulkonäkö säilyttää muoti mielessä auton lainalainen käännös ja M-sarja on erittäin hyvä jälkeen ylävartalon.


Ulkopinnan BMW X 2 M35i vielä kieli BMW: n uusin perhe suunniteltu, mutta tämä malli osana M-sarjan on oltava ainutlaatuinen urheilullinen muotoilu. Uuden auton edessä munuaisten säleikkö sisustus on suunniteltu saman värin tekstinä ja visuaalinen vaikutus on erittäin vahva. Häntä käyttää M sarja yksinomainen spurs ja työmarkkinaosapuolten M liikkeen pakokaasun (kunkin halkaisija on 100mm), kokonaisrakenne on lyhyttä ja hienoa. Uusi auto on vakiona 715M-style 19 tuuman vanteen ja 721M-style 20 tuuman vanteen lopussa.


Sisustus on sama kuin ulko-, M-sarja. Uuden auton ominaisuuksia klassinen kolme-puolainen monitoiminen ohjauspyörä otteen. On kolme henkilökohtainen Urheilu paikkaa auton kuluttajat voivat valita. Nämä kolme eri paikkaa tukea paremmin sivusuunnassa kuljettajan ja matkustajien autoon, kun edistämään mukavuus kyydissä. Lisäksi BMW: n uusin ConnectedDrive asennetaan myös auton multimedia-järjestelmä.


Konetehona, uusi auto on varustettu 2.0T neljän-sylinterin Turboahdetut moottorin maksimiteho 225kW (305Ps) ja piikin vääntömomentin 450Nm. Se sovitetaan vaakasuunnassa 8-nopeus automaattisen käsivälitteinen vaihteisto. Lisäksi uuden auton vakiona xDrive älykäs neliveto järjestelmä kuluttajille ajo enimmäisrajat.

BMW X2 M35i .jpg