BMW X2 Uutiset virallisesti listataan 25 kesäkuu

- Jun 22, 2018-

Viime aikoina oppinut BMW X2 debytoi Peking automaattinen näyttäminen käynnistetään virallisesti kesäkuussa 25. Kuin uusi kompakti Maastoauto BMW X 2 on rakennettu Kaikkiaan alustalle.


Kannalta tyyli, uuden auton hyväksyy uusimmat omakotitalossa suunnittelu. Etuseinän kaksinkertaisen munuaisen Ilmastointi saanti säleikkö hyväksyy samanlainen puolisuunnikkaan muotoinen, ja se on kapea ja leveä. Tämä on ensimmäinen kerta, BMW on hyväksynyt tällaisen mallin. C-pilarin BMW-LOGO kunnioittaa historiaa classic coupe.
Kannalta sisustus uuden auton vielä hyväksyy BMW perheen klassikkoja. Istuin osa hyväksyy yhdistelmä kangas ja Alcantara yhdistettynä ompeleita. On syytä mainita hyväksyvän uudet car-raitiovaunupysäkin sähköinen vaihto-rakenne, joka on ensimmäinen kerta, että BMW on hyväksynyt sähköisen lohko design edeltäjä-malli.


Kuten X1 BMW X 2 perustuu myös Kaikkiaan edeltäjä alustalla. Voimansiirto-segmentin BMW X 2 tekee 1.5t ja 2.0T moottorit, vastaavasti. Siirto-osa vastaa 8-vaihteinen automaattivaihteisto ja on saatavilla kaksipyöräisten ja neliveto versiot.

BMW X2 .jpg