BMW X1 uudistetut mallit vakoilevat valokuvien altistumista tai syyskuun myyntiä

- Jul 10, 2018-

Muutama päivä sitten ulkomaiset tiedotusvälineet paljastivat joukon BMW X1 -moduuleja, jotka ovat tottikokeilun vakooja. Uusi auto-versio tarjoaa edelleen X-sarjan sarjat ja urheilusuunnittelusarjat ja lisää 4 valinnaista pakkausta. On selvää, että uusi auto on myytävänä syyskuussa.


Ulkonäköä ajatellen uusi auto on naamioitu etupinnalle, ja puskurin ja alemman säleikön odotetaan muuttuvan hieman. Pakoputkisto on kaksipuolinen. Uusi auto tarjoaa edelleen urheilusuunnittelupakkauksia ja X-suunnittelupaketteja. Kaksi puvut on suunniteltu eri tavalla. Lisäksi BMW tarjoaa myös erikoisvaatteita. Lisäksi tuloversiossa on myös lisätty sähköinen takaluukku.


Sisustuksessa uusi auto on varustettu ohjauspyörällä, keskikonsolilla ja ohjaustangolla. Kokoonpanon osalta BMW X1 xDrive 20Li: n ja xDrive 25Li: n keskusohjausnäyttö on päivitetty korvaamalla 6,5 tuuman keskusohjauspaneeli 8,8 tuumaa.


Voimassa oleva uusi auto vastaa nykyistä mallia. 18Li-mallissa on 1,5T kolmisylinterinen moottori, jonka suurin teho on 100kW. Lähetys on sovitettu 6-vaihteinen käsivaihteisto. 20Li-malli on powered by 2.0T pienitehoinen versio, jonka suurin teho on 141kW. 25Li on powered by 2.0T suuritehoinen versio, jonka suurin teho on 170kW. Käyttöjärjestelmä on sovitettu sekä 8-vaihteisiin manuaalivaihteisiin.

BMW X1 remodeled models .jpg