BMW uuden sukupolven Z4 tai julkaistu 26. elokuuta

- Aug 03, 2018-

Äskettäin se sai tietää ulkomailta tiedotusvälineistä, että BMW: n uuden sukupolven Z4: n odotetaan olevan virallisesti julkaistu elokuun 26. päivänä avatussa Pebble Beach Auto Show -tapahtumassa. BMW: n ja Toyota rakentaa uuden auton, ja se hyväksyy uusimmat perhe-tyylisen suunnittelun kieltä. Uusi sukupolvi Z4 odotetaan tapaavan yleisöä lokakuussa avatussa Pariisin autonäyttelyssä.


Suunnittelun kannalta uuden sukupolven Z4 pohjimmiltaan jatkaa aiemman konseptiversion suunnittelualaa, mukaan lukien laajentunut munuaisen ristikko ja terävät ajovalot.


Rungon puolella uudet Z4: n kehon linjat ovat dynaamisia ja sileitä, ja hiljattain avattu pehmustettu alumiinivanteet korvaa nykyisen mallin kovan päällisen muotoilun. Uuden auton takarivillä on hännän muodon kannalta selkeät kerrostumat, ja uuden tyyliin takavalojen odotetaan olevan erityisen silmiinpistävä yöllä valaistuina.


Powertrain-segmentissä uuden sukupolven Z4, jolla on sama alusta kuin Toyota: n uusi Supra, odotetaan olevan varustettu 2.0T- ja 3.0T-turboahdettujen moottoreiden suurilla ja pienitehoisilla versioilla. Vaihteisto vastaa 8-vaihteinen automaattivaihteisto.

BMW's new generation Z4 .jpg

BMW-autosarjassa on seuraavia tuotoksia: HD Display GPS Android 2013-2016, se sopii BMW-autoihin, jotka ovat 1/3/4/5/6 / X5 / X6 / 7 (F20 / F21 / F30 / F32 / F10 / F01) sarja ja BMW-auton näyttö on 6,5 '' / 8,8 '' / 10.2''.Korkeat kysymykset, tervetuloa kuulemaan.