BMW: n uusi 8-sarjan neliväli / muunnin-patenttikaavio

- Jun 27, 2018-

Äskettäin olemme saaneet ulkomaisia patentteja uuden BMW 8-sarjan Gran Coupe (4-ovinen versio) ja Cabriolet (avoauto-versio) ulkomailta. Kaksi uutta autoa jakavat tehonsa kahdella ovella varustetulla versiolla, jossa on 4.4-tuulinen turboahdettu V8-bensiinimoottori ja 3.0-tuumainen 6-sylinterinen dieselmoottori.

M8 Gran Coupe -konseptiauton esitteli tänä vuonna Geneven autonäyttelyssä uuden 8-sarjan Gran Coupe -tuotantomallin esikatseluna tai prototyypinä. Uusi auto käyttää uuden 8-sarjan kaltaista etupinnan muotoa, mutta se ei ole varustettu M Sports Kitillä, joten yleismuoto on tyylikäs ja matala-avain. Uuden 8-sarjan Gran Coupe -rungon pituus on noin 4856 mm, mikä on 98 mm lyhyempi kuin tavallinen akseliväli versio 5 (4954 mm).

Uuden BMW 8-sarjan Cabrioletin alhaisen profiilin versio ei ole varustettu M-Motion-sarjalla, ja uuden auton katolla on avattava pehmeäpäällinen muunneltava rakenne, ja muiden osien odotetaan olevan sopusoinnussa kaksivaiheisen, ovi-versio. Runko on sama kuin kaksiovinen versio.

Molemmat uudet autot jakavat voimaa uuden BMW 8 -sarjan kaksiovinen malli. Niiden joukossa 4.4T-turboahdettu V8-bensiinimoottorilla on suurin teho 530 hevosvoimaa ja huippuvääntömomentti 750 Nm. Siirtoverkko on 8-vaihteinen käsivaihteisto ja siinä on xDrive-neliveto ja nelipyöräinen ohjausjärjestelmä. 3,0-tuumainen 6-sylinterinen dieselmoottori on maksimiteho 320 hevosvoimaa ja huippuvääntömomentti 680 Nm. Siirtoverkko on myös 8-vaihteinen käsivaihteisto.


bmw  8 series.png