BMW: n uusi 8-sarja neljän-oven/muuttaa patentti kaavion altistuksen

- Jun 21, 2018-

Viime aikoina ulkomaisia patentteja on saatu uusi BMW 8 sarja Gran Coupe (4-ovinen versio) ja vaihtovelkakirjalainan (muunnettavissa versio).


M8 Gran Coupe käsite auto debytoi Geneven autonäyttelyssä tänä vuonna näkyy Esikatselu-tai prototyyppi 8 sarja Gran Coupe tuotantomalli. Uusi auto on samanlainen etuseinän design uusi 8 sarjan Coupé, mutta se ei ole varustettu M kisat pakkaus. Uusi 8 sarja Gran Coupe pituus on noin 4856 mm, joka on 98mm lyhyempi kuin standardi akseliväli-versio 5-sarja (4954mm).


Uusi BMW 8 sarjan vaihdettavalla matala-versio ei ole varustettu M-Motion-pakkaus. Uuden auton katolle hyväksyy soft-top Cabrio rakenne, joka avataan ja suljetaan sähköisesti.


Molemmat uudet autot jakaa valtaa uusi BMW 8-sarja 2-ovinen malli. Joukossa 4.4T twin Turboahdetut V8-moottori on suurin teho on 530 hevosvoimaa ja piikin vääntömomentin 750 Nm. Siirtoverkko on 8-vaihteinen käsivaihteisto ja xDrive neliveto järjestelmä ja kysessä on nelipyöräinen säiliö ohjausjärjestelmä. 3.0T inline-6-sylinterinen dieselmoottori on suurin teho 320 hevosvoimaa ja piikin vääntömomentin 680 Nm. Siirtoverkko on myös 8-vaihteinen käsivalintainen vaihteisto.

BMW's new 8-series four-door converter.jpg