BMW: n uusi 8-sarjan muunnettava versio virallisesta kartasta Los Angeles Auto Show alkaa

- Nov 02, 2018-

Viime aikoina BMW julkaisi virallisesti uuden 8-sarjan vaihtovelkakirjalainan. Uusi auto on pohjimmiltaan samanlainen kuin aikaisemmin julkaistu kova huippumalli, lukuun ottamatta pehmeää päällekkäistä muunneltavaa mallia. On todettu, että uusi 8-sarjan Convertible julkaistaan virallisesti Los Angelesin autonäyttelyssä, joka avattiin tämän kuukauden lopussa.


Muotoilun kannalta uusi 8-sarjan muunnettava versio ja kova versio ovat periaatteessa yhdenmukaisia muotoilun suhteen. Uusi auto hyväksyy viimeisimmän perheen tyylin, ja perheen klassinen kaksinkertainen munuaissäleikkö säilyy, jolloin koko etupää on erittäin tunnistettavissa. Lisäksi uusi auto käyttää hyvin suosittuja päivävaloja ja muotoiluun integroituja ajovaloja, muoto on varsin muotoiltu.
Kehon puolella uusi 8-sarjan vaihtovelkakirjalaite on ohuempi runko ja erittäin matala runko, mikä vähentää visuaalista korkeutta ja urheilun tunnelmaa. Uudessa autossa on pehmeä ylhäältä muunnettava rakenne, joka voidaan kytkeä päälle tai pois 15 sekunnin kuluessa.


Auton lopussa uuden auton suunnittelu on hyvin radikaali, ja lukuisat linjat eivät ole sotkuisia. Se hahmotellaan auton ajon, joka on valmis lähtemään autoon, korostamalla uuden auton urheilullisia geenejä.


Sisätiloissa uusi auto on varustettu iDrive 7.0 -versiolla, täysi LCD-instrumenttipaneelilla ja suurikokoisella keskusohjausnäytöllä. Tämä keskusohjausnäyttö ottaa käyttöön itsenäisen suunnittelun ja täynnä teknologiaa. Tätä näyttöä voidaan käyttää myös nuppeihin, kosketuksiin, ääniin ja eleisiin. Ohjaa neljä toimintatilaa. Lisäksi uusi auto käyttää myös BMW: n uusinta kristalli-elektronista siirtovipua, joka on hyvin tekninen.


Tehon osalta uusi auto ja kova huippu jakavat voimansiirron. M850i xDrive-vaihtovelkakirjalaite on varustettu 4.4T V8 -moottorilla varustetulla bensiinimoottorilla, jonka suurin teho on 390 kW (530Ps), huippu-momentti 750Nm ja xDrive-neliveto. Vaihteiston osa on sovitettu 8-vaihteisen automaattisen manuaalivaihteiston kanssa. Virallisesti ilmoitettu 0-100 km / h kiihtyvyysaika on 3,6 s.

BMW's new 8 Series convertible version