BMW: n uusi 3-sarjan esikatselukuva tai Pariisin Motor Show debyytti

- Sep 30, 2018-

Muutama päivä sitten eräät ulkomaiset tiedotusvälineet esittelivät uuden BMW 3 -sarjan esikatselun. Uusi auto rakennettiin BMW: n uusiin CLAR-alustaan ja alustan koodi oli G20. Ulkonäkö on valtava verrattuna nykyisiin malleihin, ja yleinen muoto on aggressiivisempi. On todettu, että uusi auto julkistetaan virallisesti Pariisin autonäyttelyssä lokakuussa 2018.


Ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan esikatselukuva on joko BMW M340i. Ulompi vetää uuden 8-sarjan ja uuden Z4: n osittaisen rakenteen, ja se on korvattu uudella kaksoisrunkosäleiköllä ja ajovaloilla. Se näyttää hyvin urheilulta.


Viitaten aiemmin paljastettuihin vakoojakuviin, BMW 3-sarjan ulkonäkö viittaa BMW 5-sarjan muotoiluun. Uuden auton etupinta on aggressiivisempi, ja häntää käyttää kaksisuuntaista pakokaasua ja pakoputki on pyöreä muotoilu ennen puolisuunnikkaan vaihtoa.


Voiman osalta uusi auto saa moottorit 1,5T, 2,0T ja 3,0T. Samanaikaisesti BMW: n uusi 3-sarja käynnistää myös 325e iPerformance ja 330e iPerformance kaksi plug-in hybridimallia. BMW: n uusi M3 (alustan koodi G80) on edelleen varustettu kuudella 6-sylinterisellä 3.0T: n kaksimoottorisella turbo-moottorilla, jonka suurin teho on yli 500 hv.

BMW's new 3 Series.jpg