BMW uusi Z4 design luonnos altistuksen Pebble Beach Auto Näytä julkaistu

- Sep 07, 2018-

Tulevan Pebble Beach Auto Show BMW: n uusi Z4 jälkisäädös olla virallinen esittämislupa. Muutama päivä sitten saimme tietää uuden BMW Z4 merentakaisten Media design luonnos. On selvää, että uusi auto on koodinimeltään G29.


Kannalta ulkonäkö uuden auton pohjimmiltaan jatkui konseptiauto suunnittelu ja muoto ja aiemmin paljastaa 8 sarja on sama vaikutus. Koko munuaisen muotoinen säleikkö on matriisi malli sisällä on eri kuin nykyinen BMW malli. Ajovalot ja puskurit edessä on katkennut.


Puolella auto uusi auto on hyvin klassinen kehon osuus kaksiovinen urheiluauto. Pitkä moottoritilaan, viettävä tuulilasi ja lyhyt runko tehdä kehon linjat, dynaaminen ja moitteettomasti. Jäähdytyselementin lokasuoja, klassinen vyötärölinja ja suuri kaksois-puhui vanteet tehdä auton erottuvat.


Kaksiovinen kaksipaikkainen vaihdettavissa uuden auton ominaisuuksia soft-top Cabrio mekanismi. Esille ankanpoikanen siivet, liukuva pyörän arch linjat, kahdenvälisten pakokaasun ja tuuletusaukkojen on puskurin luoda rikas layering. Uusi tyyli LED-takavalot on erityisesti huomiota herättävän, kun palaa yöllä.


Sisustus sisustus uuden auton ominaisuudet BMW: n uusin perhe-tyylinen muotoilu. On syytä mainita, että tämä auto on varustettu seitsemännen sukupolven iDrive-järjestelmä, varustettu uusi tyyli koko LCD dashboard ja keskusvalvonta LCD-näyttö, näyttötyyli keskuspankin auton tietokone voidaan räätälöidä mukaan henkilökohtaisten asetukset. Myös ilmastointi tarkastusalueella painikkeet ovat vähentyneet merkittävästi, ja metalli sisustus luo yksinkertainen tekniikka.


Mukaan BMW: n virallinen julkistaminen uusi käyttöjärjestelmä tarjoaa käyttäjille enemmän intuitiivinen ja selkeämpi tiedoilla. Samaan aikaan käyttäjät voivat käyttää ja viihdejärjestelmien touch, ääni ja ele valvonta sekä perinteinen iDrive nupit. Uusi auto on myös varustettu toimintopainikkeille kuten ajo toimintatavan valinta, sähköinen käsijarru ja open top avaaminen ja sulkeminen. Lisäksi uuden auton jälkisäädös varustaa avulla matkapuhelimen lataus. On syytä mainita, että crystal materiaalia lisätään edellä sähköisen block antaa paremman tuntuman.


Voimansiirto-osan tehokkaampi Z4 M40i saa virtansa B58 sarjan 3.0T moottori ja maksimiteho 280kW (380Ps). Merkintä malli virtansa johdettava B48: sarja 2.0T korkea ja matala voimakoneet. Siirto-osa vastaa 6-nopeus manuaalinen ja 8-vaihteinen automaattivaihteisto.

BMW new Z4 .jpg