BMW uusi 5-sarjan osittainen kokoonpano altistuminen

- Jul 30, 2018-

Muutama päivä sitten jotkin tiedotusvälineet paljastivat osan BMW 2019 5-sarjan malleista. Uuden auton hinta ei välttämättä muuta, ja kokoonpanoa on muutettu. On todettu, että uuden auton odotetaan olevan virallisesti mainittu syyskuussa 2018.

 

Valotuksen konfiguraatiotietojen perusteella 2019-sarjan 5-sarjan matalaprofiilimallit on varustettu sähköisellä takakannella ja kromivälileikkeellä etuistuimella. Uusi auto on kuitenkin peruuttanut joitakin kromattuja koristeosia ja auton ensiapupakkauksia.

 

Valinnaiset osat, 2019 -mallit 5 tarjoavat innovatiivisia sarjoja, viihdeohjelmia, mukavuussarjoja ja talvivaatteita, mukaan lukien LED-seurantavalot, kaukovalon automaattinen ohjaus, harman / kardon-äänentoisto, langaton langaton lataus, Wi-Fi-hotspots ja ilmainen virtauspaketti, mukava pääsy, panoraamakuva, automaattinen heijastamaton taustapeili, etu- ja takaistuimen lämmitys, nelivyöhykkeen automaattinen ilmastointi ja muut kokoonpanot.


Kameran liitäntäkotelo , joka sopii BMW ntg 4.5 -järjestelmään, tekee ajomme turvallisemmaksi, ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tuotetiedoista .


BMW.png