BMW M4 GTS -tietotestejä vakooja valokuvia tai vapautetaan ennen vuotta 2020

- Jun 29, 2018-

Äskettäin merentakaiset tiedotusvälineet ammuttiin ryhmä BMW M4 GTS road test vakooja kuvia, se on raportoitu sen virallista julkaisuaikaa tai 2020.


Vakoilukuvien näkökulmasta katsottuna uusi auto lujitetaan merkittävästi aerodynaamisessa suunnittelussa, etupuskuri on varustettu ulkonevalla etusuulalla ja pienellä sivuilmaventillä, etupyörän kaaren ylä- ja etulampuilla. suuri ilmansyöttö, alustan diffuusori ulottuu A-pylväästä ajoneuvon takaosaan parantamaan uuden ajoneuvon alasvoimaa suurilla nopeuksilla.


Takana on uusi auto, jossa on säädettävä hiilikuituinen takaspoileri, takana oleva hiilikuituilmasuihku ja M-Power titaani pakoputkisto.


Voimassa oleva uusi auto jatkaa 3.0T: n kaksois-turbo-inline-kuusisylinterinen moottori, joka on varustettu M4 GTS: n vesiruiskujärjestelmällä. Suurin teho on 500 hevosvoimaa ja huippuvääntömomentti on 600 Nm. Siirtoverkko sovitetaan seitsemän nopeuden M DCT kaksoiskytkimeen. Siirto. Myös 0-100 km / h kiihdytysaika on alle 3,8 sekuntia M4 GTS: lle. Nopeus on 305km / h.

BMW M4 GTS.jpg