BMW M2 käynnistää Thunder Edition Germany Editionin virallisen kuvan

- Jun 27, 2018-

Viime aikoina Saksan tiimin osallistuminen 2018-maailmanmestaruuskilpailuun Venäjällä rakensi "M2 Thunder Editionin" Saksan Editionin (Saksa Special Edition). Auto käynnistettiin rajoitetusti. Ulkopuolella on ainutlaatuinen saksalainen lippu, jossa on mustat, punaiset ja keltaiset elementit.


M2 Thunder Edition Germany Edition -mallissa on M-sarjan M-sarja, jossa on mukana M-sarja, mukaan lukien hiilikuitua edestä oleva huuli, sivuhameet, hiilikuidun takajalusta, hiilikuituinen takaspoileri, hiilikuidun haaran jäähdytyslevyn koristelu, hiili kuitu munuaisen säleikkö runko on visuaalisesti villi kuin M2: n vakio-versio.


Teholtaan M2 Thunder Edition on powered by S3-sarjan 3,0 litran kaksois-turbo inline kuusisylinterinen moottori M3 / M4, jonka suurin teho on 410 hv, huippu vääntömomentti 550 Nm ja 0 vaihteinen vaihteisto, jossa on 7-vaihteinen kaksoiskytkentäinen vaihteisto. h Kiihtyvyysaika on 4,2 sekuntia, elektroninen nopeusraja on 250 km / h (alkuperäinen tila) tai 280 km / h (M-ohjaimen valinnainen paketti).

BMW M2 launches Thunder Edition Germany Edition.jpg