BMW iNext Sähköauto uusi ilmoitus kartta on ainemäärä tuotanto vuonna 2021.

- Sep 19, 2018-

Viikko sitten, suunnittelu luonnos BMW iNext Sähköauto meidät vielä kesken. Viikon kuluttua BMW iNext sähköllä auto esikatselu meidät enemmän yllätyksiä. On todettu, että tämän uuden auto kiertää viisi kaupunkia syyskuu 13th auto on esillä myös Pekingissä.


BMW iNext edelleen altistuminen viimeistään ennakkoesitys aiemmin paljastaa Visio seuraavan konseptiauto muotoilu. Uusi hengen munuaisten säleikkö on pitkälti tunnustamista ja pystysuora muotoilu voidaan tulevaisuudessa BMW uuden energian ajoneuvon rakenteen suuntaan. Häntä voit nähdä, että uuden auton yleinen suunnittelu on erittäin pienikokoinen. Yksi houkuttelevampi ominaisuuksia on ohut ja kapea takavalo suunnittelussa ja käytössä LED valon apuviivat. Takapuskuri uuden auton pohja on myös sisustettu sininen opas vyö symboloi uutta energiaa.


Kannalta sisustus, edellinen altistus suunnittelusta uuden auton hyväksyy kaksinkertainen rivi Kaksitahtiset suunnittelu, ja tila on erittäin hyvä ja jalat ja puolella voi toteutua. On oletettavissa, että BMW iNext tuotannon malli on erinomaiset sisätilojen spa ce.


Konetehona on todettu, että BMW kehittyy eri tehtävissä tämän auton akku. Akun kapasiteetti vaihtelee 60kWh 120kWh ja matkalentonopeudella valikoima vaihtelee 450km 700km. Lisäksi moottori on saatavilla monenlaisia muutoksia ja jälkisäädös olla saatavana kotona kolme-moottori loitsua.

BMW iNext electric car .jpg