BMW iNEXT konseptiauto virallinen kartta altistuminen L4 automaattinen ajo

- Sep 27, 2018-

Viime aikoina merentakaisten media alttiina joukko BMW iNEXT käsite auton virallinen kartta. On todettu, että BMW iNEXT konseptiauto L4 tasolla autopilotti teknologialla varustettu akku kapasiteetti 60kWh-120kWh, suurin matkalentonopeudella valikoima 700km.


Päätellen virallinen kuva altistuminen, BMW iNEXT konseptiauto kokonaisrakenne on täynnä ja futuristinen, jossa etuseinän hyväksyy valtava kahden munuaisten Säleikkö-suunnittelu, sisustus on suljettu, ja sisätilat on sisustettu sinisävyin. . Pariksi terävä ajovalot molemmin puolin, se tekee myös edessä kasvot näyttävät erittäin radikaali.


Puolella auto uusi auto on piilotettu B-pilarin tyyliin, sähköinen peilistä ja kirkas hopea suljettu vanteen tähdennetään sen vaikuttava luonne. Kapea takavalot chic henkivät etu- ja taka ajovalot. LOGO BMW-tuotemerkin alla on myös iNEXT logo.


Sisäosa uuden auton sisustus antaa tunnetta tilaa tilaa kapseli. Fyysinen suunnittelu poistetaan, kun fyysiset painikkeet on poistettu. Käytännöllinen toiminta on suuri kelluva Keski Ohjauspaneelin. suorittaa.


Käyttövoimalaitteita-segmentin merentakaisten media paljasti, että BMW iNEXT konseptiauto varustettu akku kapasiteetti 60kWh-120kWh, suurin risteily 700km ja automaattinen ajo L4 tasolla.

BMW iNEXT concept car.jpg