BMW i3 lisää uusia malleja

- Jul 23, 2018-

Muutama päivä sitten ulkomaiset tiedotusvälineet ilmoittivat, että BMW i3 lisää uuden mallin, jossa on suurempi kapasiteettiakku, ja sen kattavan risteilyalustan odotetaan ylittävän 350 km. Uusi auto on tarkoitus käynnistää vuoden 2018 loppuun mennessä ja se on saatavana viimeistään vuoden 2019 loppuun mennessä.

Ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan BMW i3 aikoo lisätä 120Ah: n uusien akkujen akun kapasiteettia, auton kestävyyttä parannetaan, laaja matkanopeus ylittää 350 km, nykyiseen malliin verrattuna 271 km kestävyys kasvoi lähes 80 km. Tällä hetkellä myytävän mallin tehoakkuuskapasiteetti on 94Ah, mikä tarkoittaa yhteistä mittausyksikköä, joka on 33kWh. Jos sähköjärjestelmän käyttöjännite on vakio, uuden mallin akkukapasiteetti on noin 42 kWh.

On selvää, että uuden mallin alkuvaiheessa suurkapasiteettinen akkupakkaus voi olla valinnainen konfiguraatio, joka vaatii lisämaksua ja nykyisen mallin 33kWh: n akku voidaan korvata kokonaan myöhemmässä vaiheessa uuden mallin vakiokokoonpano. On todettu, että BMW i3: n kestävyyden parantamisen vuoksi i3: n laajennettu versio voidaan lopettaa. Loppujen lopuksi uuden mallin mittarilukema on ylittänyt parhaillaan myynnissä olevan version.


119 BMW I3.png