BMW uusi X3

- Jul 03, 2018-

BMW: n uusi sukupolvi X3-malleista käynnistetään virallisesti ja uusia malleja käynnistetään kuudessa mallissa. 28X-mallit lisätään Pekingin autonäyttelyssä julkaistuihin malleihin. Kotimainen X3 säilyttää ulkomaisen version alkuperäisen muotoilutyypin ja on varustettu B48 2.0T -moottorilla. Koko järjestelmä on varustettu nelivetoisella XDrive-järjestelmällä.

 

Ulkonäköä ajatellen BMW: n uusi X3 on sama kuin ulkomailla oleva versio. Kotimaisen BMW X3: n yleiskunto muodostaa uuden perheen tyyliä. Kromattu munuaisen säleikkö on suurempi ja vankempi kuin vanha. Uusi auto on myös suunniteltu uudelleen edestä puskuriin. Ajovalojen uudet kaksi-kuusikulmainen enkeli silmä, ja ajovaloprofiili ja keskellä ruudukko säleikkö on erotettu.

 

Kotimaisen BMW X3: n sisätilat jatkuvat BMW: n perhetyylinen muotoilu, joka on ylellisempi kuin vanhat mallit. Kelluva kosketusnäyttö lisää entisestään koko ajoneuvon teknistä tunnetta. Kokoonpano, kotimainen BMW X3 on varustettu kolmivyöhykkeellä automaattisella ilmastointijärjestelmällä, automaattisella häikäisysuojalla, sisäisellä taustapeilillä, monitoimisella ohjauspyörällä ja niin edelleen. Täysi LCD-mittaristo, Harman / Kardon-ääni ja muut teknologialaitteet näkyvät kahdessa korkean profiilin mallissa.

 

Langaton lataustoiminto, auton WiFi-hotspot ja muut kokoonpanot näkyvät vain yläosassa, ja jäljellä olevat mallit ovat saatavana lisävarusteena.


BMW.png