BMW 8-sarjan Cabriolet-versio ilman vääriä vakoojavalokuvia tai ensi vuonna

- Jul 25, 2018-

Sen jälkeen, kun koko sukupolven BMW 8-sarjan hardtop-versio oli julkaistu, toinen ulkomailla toimiva mediaosasto kuvasi uuden sukupolven BMW 8 Series Cabrioletin vakooja. Uusi auto on perhetyylinen ja näyttää kaltaiselta kovalta alustalta. Tiedetään myös, että vaihdettava malli julkaistaan virallisesti vuoden 2019 puolivälissä.


Ulkonäköä silmällä pitäen uusi auto jatkoi aiemman konekautensa muotoilua, otti käyttöön kaksitasoisen coupe-runkorakenteen ja jatkaa BMW-perheen tyyliä, ja perheen klassinen kaksinkertainen munuaisen säleikkö säilytettiin. Lisäksi uusi auto on suunniteltu myös erittäin suosittuihin päivänvaloihin ja ajovaloihin.


Auton kyljessä uuteen autoon kuuluu pehmeä yläosa vaihdettava mekanismi, ja kokonaislinja on erittäin sileä. Lisäksi uuden auton vanteen suuri koko on ainutlaatuinen ja silmiinpistävä. Lisäksi pakokaasujen osalta auto ottaa käyttöön kahdenvälisen kaksoispakotilan.


Teho perustuu kovaääniseen versioon. M850i xDrive on powered by 4.4T V8 bensiini moottori, jonka suurin teho on 390kW (530Ps) ja huippu vääntömomentti 750Nm. Siirtoverkko on sovitettu 8-vaihteinen käsivaihteisto. Lisäksi hardtop-versiossa on 0-100km / h kiihdytysaika 3,7 sekuntia. Koska liesituulettimella on suurempi kynnyslaatu kuin kova levy, kiihtyvyysajan odotetaan kasvavan hieman.


BMW-autosarjalla on seuraavat tuotokset: BMW NBT -videokäyttöliittymä, se sopii BMW-autoihin, jotka ovat 1/3/4/5/6 / X5 / X6 / 7 (F20 / F21 / F30 / F32 / F10 / F01) sarja ja BMW-auton näyttö on 6,5 '' / 8,8 '' / 10,2 ''. Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.

BMW 8 Series Convertible version .jpg