BMW 8-sarja convertible spy kuvia altistumisen odotetaan vapautetaan 15 kesäkuu

- Jun 13, 2018-

Äskettäin merentakaisten media ovat paljastaneet uusi BMW 8 sarjan Cabrio vakooja kuvia, uusi auto on edelleen BMW Perheravintolat keholle soft-top muunnettavissa leipätekstin. Edellinen News kesäkuu 15th, uusi BMW 8-sarjan Coupe käynnistetään virallisesti Eve 24 tunnin Le Mans Ranskassa. Onko muunnettavissa versio ilmestyy samaan aikaan ei ole vielä selvää.


Kannalta ulkonäkö uuden auton perii sivuvaunut BMW 6-sarjan ja muiden classic BMW coupe suhde. Lisäksi se hyväksyy uuden tyylin monikulmion tyyli munuaisten etusäleikkö, ajovalot päällä ja myös suuri ilmanottoaukko ennen puskurin ja kirkas kasvot viisipuolaiset paripyörillä ja niin edelleen.
Puolella uuden auton ilmavirta kulkee ilmanotto edestä leviää taaksepäin etulokasuojan siten vähentää pään vastus, yhä downforce ja tuo parempi jäähdytysteho jarrujärjestelmä. 8-sarjan on varustettu X-aseman neliveto-järjestelmä.


Konetehona, BMW 8-sarja on varustettu V8 moottorin suurin teho ja huippu-vääntömomentti 530 hv ja 750 Nm vastaavasti. Siirtoverkon varustettu 8-vaihteinen käsivalintainen vaihteisto, xDrive neliveto järjestelmä ja nelipyöräohjaus. Ja taka erosta ja jousitusjärjestelmiä ja valinnainen aktiivinen optimointi roll vähentämislaitteistoa.


BMW liittyviä tuotteita, voimme tarjota lisää GPS interface BMW 2013 – 2016, Pysäköinti assit liitäntä BMW 2013-2015, Apple AirPlay BMW 2013-2015, Multimedia Player BMW, jne.


BMW 8 series.jpg