BMW 4-sarjan vaihdettavalla spy kuvia altistuminen arvioidaan Pariisin autonäyttelyssä

- Oct 15, 2018-

Verrattuna neliovinen 3-sarja, kaksiovinen 4-sarja on houkuttelevampi juuri muunnettavissa versio. Äskettäin joukko spy kuvia uuden sukupolven BMW 4-sarjan vaihdettavalla (koodinimeltään G23) saatiin merentakaisten media. Munuaisten säleikkö, joka on peritty vuosikymmeniä, on luonnollisesti ollut poissa uusien autojen. Koko auto näyttää erittäin kapea. Lisäksi tämä auto on tarkoitus paljastaa Pariisin autonäyttelyssä.


Kannalta ulkonäkö uuden auton hyväksyy Viimeisin omakotitalossa suunnittelu-kieli, joka on dynaamisesta ja muodikas. Munuaisen muotoinen säleikkö laajentunut ja muoto on tasaisempi ja pyöreämpi. On syytä mainita, nykyisen mallin open eye-design ajovalot peruuttamisen jälkeen se näyttää olevan paljon tasapainoisempaa. Visuaalinen vaikutus LED daytime running lights on myös erittäin houkutteleva.
Ansiosta Cabrio ihmisen perimmäisestä kehon rakenne auto elin näyttää erittäin hoikka puolella. Muoto on enemmän pyöristetty kuin nykyinen malli, ja yleistä linjaa on pehmeämpi ja luonnollisempi. Pehmeä ylin muunnettavissa leipätekstin vastaa convertible vuosikymmeniä sitten, ja se näyttää olevan enemmän tyylikäs.


3-sarjan uuden sukupolven BMW käyttää pakoputken pää, jotka on järjestetty kummallakin puolella, jotka suuresti parantavat kisatunnelmasta. Koska vaihtovelkakirjalainan malli vievät osittain tallentaa avattu huppu, tämä tekee pyrstö auto näyttää sirompi.


Sisustus uuden auton on tarkoitus hyväksyä sisustus tyyli uuden sukupolven BMW 3-sarjan, ja säätää LCD-kojetaulun, ohjauskeskuksesta multimediaohjauspainikkeet alue painiketta asettelu ja ilmastointi vent muodon tiedot. BMW: n uusi CLAR foorumi perusteella auton odotetaan powered by uusi 2.0T nelisylinterinen turboahdettu moottori ja 3.0T kuuden sylinterin Turboahdetut moottorin. Asema on sovitettu 8-vaihteinen automaattivaihteisto.

BMW 4 Series Convertible