BMW 2-sarjan Gran Coupe

- Jul 16, 2018-

Muutama päivä sitten ulkomaiset tiedotusvälineet paljastivat BMW 2-sarjan Gran Coupesta uudet tie testivideot. Uusi auto rakennetaan UKL-edeltäjälle. Tehoosa on varustettu kolmisylinterisellä 1.5T ja nelisylinterisellä 2.0T moottorilla. Joitakin malleja on myös varustettu. nelivetoinen xDrive-järjestelmä.

 

Vakoilukuvista uusi auto on merkittävästi kasvanut verrattuna nykyiseen BMW 2-sarjan kupariin. Pitkä häntä ja auton takaosa tekevät 2-sarjan Gran Coupeista edelleen erittäin urheilullisen. On todettu, että uusi auto rakennetaan UKL-edeltäjälle, ja se korvaa Kiinan markkinoille suunnatun sedan-sarjan yhden sarjan sedan-version.

 

Raportissa uudella autolla on entistä kehittyneempi sisustus, ja tehoosan odotetaan olevan varustettu kolmisylinterisellä 1.5T ja nelisylinterisellä 2.0T-moottorilla. Joissakin malleissa on myös xDrive-neliveto. Lisäksi uusi auto käynnistää myös M Performance -version, jonka nimeksi tulee M235i xDrive Gran Coupe, joka käyttää 2,0-kertaisen 4-sylinterisen turboahdetun moottorin koodinimeltään B48 ja joka on varustettu nelivetoisella järjestelmällä. Uuden auton odotetaan alkavan tuotannon heinäkuussa 2019.


BMW.png