BMB: issä

- Jun 06, 2018-

BMBS Blow-out -seuranta- ja jarrujärjestelmä on ensimmäinen Geelyn maailmassa ja sillä on oma tietoturvateknologia, jolla on immateriaalioikeuksia ja patentteja. Tämä tekniikka on pääasiallisesti suunniteltu estämään nopeiden renkaiden purkausten aiheuttama ajoneuvon hallinnan menettäminen.

BMBS-teknisen ratkaisun ydin on ottaa käyttöön älykäs automaattinen ohjausjärjestelmä, joka kompensoi kuljettajan fysiologisia rajoituksia. Rengaspurskeen jälkeinen vasteaika on 0,5 sekuntia, ja kuljettaja on korvattu kuljettajan jarrulla varmistaakseen ajo- turvallisuuden. BMBS-järjestelmä koostuu ohjausjärjestelmästä ja näyttöjärjestelmästä. Ohjausjärjestelmä koostuu neljästä osasta: BMBS-kytkimestä, BMBS-isännästä, BMBS-laajennuksesta ja BMBS-tyhjiövahvistimesta. Näyttöjärjestelmä koostuu GPS-näytöstä, merkkivaloista, kielikokeista ja jarrujen kaksinkertaisesta vilkusta. Lampun koostumus.

Kun rengaspaine on korkeampi tai pienempi kuin raja, ohjaimen ääni ja valo ilmaisevat, että rengaspaine on epänormaali. Kun renkaan lämpötila on liian korkea, ohjain ilmoittaa, että renkaan lämpötila on liian korkea. Kun lähetysteho on alhainen, ohjain näyttää pienjännitesignaalin. Kun lähetin häiriintyy ja ei lähetä signaaleja pitkään, ohjain ei näytä signaalihälytystä. Kun auton ovi -näppäin on päällä, BMBS ensin siirtyy itsetestausohjelmaan sen tarkastamiseksi, onko jokainen järjestelmän osa normaali. Jos se on epänormaalia, BMBS-varoitusvalo on aina päällä.


Android navigation.png