Bluetooth / autopuhelin

- Jun 01, 2018-

Bluetooth / ajoneuvo on suunniteltu ajamaan turvallisuutta ja mukavuutta. Matkustajan tarvitsee vain olla Bluetooth-yhteensopiva matkapuhelin yhteydenpidossa auton Bluetooth-yhteyden kanssa, jotta he voivat vastaanottaa ja soittaa puheluja Bluetoothin välityksellä.


     Bluetooth-autopuhelimen päätoiminto on: tunnistaa automaattisesti matkapuhelimen ja muodostaa yhteyden matkapuhelimeen ilman kaapelia tai puhelinkeskusta; käyttäjä voi ohjata matkapuhelinta ilman matkapuhelimen koskettamista (pitämällä molemmat kädet ohjauspyörässä) ja hallitsemaan puhelua äänikomennolla Tai soita. Käyttäjät voivat käyttää stereojärjestelmää tai langatonta Bluetooth-kuuloketta puheluun.


     Jos päätät käyttää stereoa autossa puheluiden soittamiseen, puhelun soittamiseen tai puhelun soittamiseen, auton ääni hälytetään automaattisesti ja ääni lähetetään kaiuttimen kaiuttimen / mikrofonin kautta. Jos valitset langattoman Bluetooth-kuulokkeen puheluun, niin kauan kuin kuuloke on käynnistystilassa, paina vastauspainiketta, kun puhelu saapuu. Bluetooth-autokaiutinjärjestelmä voi taata hyvän puhelun tehon ja tukee kaikkia valmistajan sisäänrakennettua Bluetooth-moduulia ja Bluetooth-handsfree-profiilia (SIG v1.2 -standardin mukainen).


17.0.jpg