Bentayga Pikes Peak erikoisjulkaisu Virallinen luku Rajattu 10 ajoneuvoon

- Jun 28, 2018-

Äskettäin mukaan ulkomaan tiedotusvälineiden Bentley juhlimaan pisteet 10 minuuttia ja 49 sekuntia 09 päivittää Yhdysvaltojen Peake Mountaineering SUV ennätys, joten käyttöönotto Pikes Peak Special Edition (Kiinan nimi Parker Peak Special Edition) malleja. Auto rakennetaan Mulliner-osastolla ja se rajoittuu 10 yksikköön. On todettu, että se hyväksyy varaumat Euroopassa ja Yhdysvalloissa tämän vuoden elokuussa.


Ulkonäköä silmälläpitäen Bentley Peak Special Edition -mallin ulkonäkö on valloittanut suuren joukon osallistuvia malleja, ja on myös mahdollista valita, onko koko kehonveto vai ei. Uusi auto sisältää myös hiilikuidun etuosan huulen, hiilikuidun takajäähdyttimen ja 22 tuuman vihreät pyörät. Lisäksi uusi auto lisää Pike Peak -logon etuhaaraan.


Sisustuksessa konsoli käyttää paljon hiilikuitumateriaalia, ja myös Belugan nahkaa, joka on sekoitettu Alcantara-materiaalin kanssa, käytetään myös istuimella, ohjauspyörällä jne.


Voimassa oleva rajoitettu Pikes Peak Special Edition on varustettu 6.0T W12 -moottorilla, jonka suurin teho on 608 hv ja huippuvääntömomentti 900 Nm. Voimansiirto on sovitettu 8-vaihteinen automaattivaihteisto ja varustettu nelivetoisella järjestelmällä. Halutessasi tilata tämän rajoitetun version mallin, omistajan on valittava urheilu- ja Touring Specification-paketti (mukaan lukien mukautuva risteily, aktiivinen kaistaa ja muita kokoonpanoja).

Bentayga Pikes Peak special edition.jpg