Beiqi uutta energiaa työntää high-end kevytversio

- Jun 12, 2018-

Beiqi uusi energia LITE malli käynnistetään korkea kohouma-version kanssa. Cruising monipuoliset nostetaan 150 km 270km, ja kokonaiskasvu on 80 %.

 

On todettu, että LITE high-end-malli on varustettu Kestomagneetti synkroninen moottori teholtaan enintään 40 kW ja huippu-vääntömomentti 140 Nm, vastaavat ternary nikkeli koboltti mangaani mangaani litium-akku ja energian 143.05 Wh/kg. Uuden ajoneuvon käyttöolosuhteissa virrankulutus sataa kilometriä kohti on 12.1kWh / 100 km, suurin nopeus on 120 km/h (10 km/h nykyiseen tasoon verrattuna) ja integroitu risteily on 270 kilometriä.

 

Lisäksi LITE high-end-malli tai kevyt alumiini Runkomateriaal jatkuu integrointi teräväpiirto-triple näytön suunnittelu saavuttaa kolmen näytön smart yhteenliittäminen valvonnan keskusjärjestelmää avustaja ajo valvonnan ja laitteen näytön.

 

Kolme-screen smart yhdistetty valikkoon, ilmaista tunnistaminen, USB multimedian toisto, kääntää kuvia, WIFI kuormittajat, Bluetooth ja muut monipuolinen ja tukee Baidu Carlife mobiili-Internet.


Beiqi New Energy.png