Aventador SVJ todellinen auto debyytti V12-moottorilla

- Sep 27, 2018-

Kuka ajattelet, kun mainitset superauton? Ehkä kaikkein kuullut on Lamborghini, joka on tullut synonyymi super-urheiluautoille ja jota levitetään laajalti. Voidaan myös sanoa, että brändit ovat hyvin tunnustettuja markkinasegmenteissä. Tänään Lamborghini on lisännyt mestariteoksen, Lamborghini Aventador SVJ: n todellisen auton virallisesti julkistettu, olet valmis rautajauheen!


Suunnittelussa uusi auto näyttää supermallin yksityiskohdat. Alhainen runko ja liioiteltu rungon asettelu tekevät yleisemmästä näyttäisemmästä. Auton etuosassa uudet ajovalot ovat terävästi muotoiltu ja sivut ovat suurempia ilmanottoaukkoja lihaksikkaampia. Auton takaosassa pitkän hännän ja pohjan kulumisreunan yhdistelmä tuottaa tietyn alasajon ja kaksinkertainen pakoputkisto on näkyvämpi.


Sisäosa, urheilu, urheilu tai urheilu. Musta / punainen kaksisävyinen sisätila, vaikkakin hyvin yksitoikkoinen, näyttää siltä miellyttävältä. Sisustuksessa käytetään myös paljon fyysisiä painikkeita, ja kosketusnäyttö on vahva. Punainen käynnistyspainike on erittäin taisteleva, ja se luo liikkeelle tunteen liikkumista autossa, mutta kiinnitä huomiota turvallisuuteen ajaessasi autoa!


Teho-osassa uutta autoa käytetään V12-moottorilla, jonka suurin teho on 566 kW (770 Ps) ja huippuvääntömomentti 720 Nm. Lisäksi uuden auton kiihtyvyysaika 0-100 km / h on alle 2,8 s, 0-200 km / h on vain 8,6 s ja suurin nopeus on 350 km / h.

Aventador SVJ.jpg