Aventador SVJ virallinen kartta V12-moottorilla

- Sep 03, 2018-

Kun kuulet Lamborghinin, jokainen malli saattaa tehdä veresi paisumiselta, ja Aventador SVJ, joka on laatinut uuden ennätyksen New North Circuitille, teki mielenkiintoisen 6: 44.97: n. Äskettäin virallisesti julkaistu Lamborghini Aventador SVJ: n virallinen kartta, uusi auto on varustettu voimalla, joka on vain 2,8 senttiä 100 kilometriä kohti.


Suunnittelussa uusi auto näyttää supermallin yksityiskohdat. Alhainen runko ja liioiteltu rungon asettelu tekevät yleisemmästä näyttäisemmästä. Auton etuosassa uudet ajovalot ovat terävästi muotoiltu ja sivut ovat suurempia ilmanottoaukkoja lihaksikkaampia. Auton takaosassa pitkän hännän ja pohjan kulumisreunan yhdistelmä tuottaa tietyn alasajon ja kaksinkertainen pakoputkisto on näkyvämpi.


Sisäosa, urheilu, urheilu tai urheilu. Musta / punainen kaksisävyinen sisätila, vaikkakin hyvin yksitoikkoinen, näyttää siltä miellyttävältä. Sisustuksessa käytetään myös paljon fyysisiä painikkeita, ja kosketusnäyttö on vahva.


Teho-osassa uutta autoa käytetään V12-moottorilla, jonka suurin teho on 566 kW (770 Ps) ja huippuvääntömomentti 720 Nm. Lisäksi uusi auto voi kiihdyttää 100 kilometriä 2,8 s, vain 8,6 s 200 km / h, ja huippunopeus voi nousta 350 km / h.

Aventador SVJ.jpg