Audi SQ8 -tuotannon versio vakooja valokuvista

- Jun 27, 2018-

Äskettäin merentakaiset tiedotusvälineet kuvasivat joukon ei-naamioituja vakooja kuvia Audiin SQ8-tuotantomalleista, uudesta autosta tai 3.0T turboahdetusta V6-moottorista ja sähkömoottorijärjestelmästä, jonka suurin teho on 476 hevosvoimaa. Ulkomaiset tiedotusvälineet odottavat, että Audi SQ8 julkaistaan virallisesti alkuvuodesta 2019.

Ulkonäkö, Audi SQ8: n etupinta on edelleen käytössä konseptiautoissa liioiteltu kahdeksankulmainen etusäleikkö, terävällä ajovalot ryhmällä ja monikulmion sisääntulo molemmin puolin, jolloin etupinta näyttäisi erittäin tappavalta. Samanaikaisesti runko-osa on varustettu suurikokoisilla vanteilla ja alhaisen sivun hame-malleilla, jotka ovat erittäin urheilullisia.

Auton takaosasta katsottuna kallistettava takaluukku ja takaluukku luovat erittäin dynaamisen coupé-maastoauton asennon. Sen taustavalot ovat läpi-tyyppinen muotoilu. Pakokaasun asettelut kahdella puolella neljään osoittaa edelleen auton identiteetin ja pohjan leviämisen. Erityinen liioittelu, täynnä urheilullista tyyliä.

On selvää, että uusi autojärjestelmä koostuu 3,0 T turboahdetusta V6-moottorista ja sähkömoottorista, jonka suurin teho on 476 hevosvoimaa ja huippuvääntömomentti 699 N • m. Lisäksi tulevaisuudessa Audi odotetaan myös ottavan käyttöön tehokkaamman RS Q8 -mallin, joka jakaa plug-in-hybridijärjestelmän Porsche Panamera Turbo S E-Hybridillä, jonka suurin teho on 679 hv.

46 audi.png