Audi SQ3 patentti kartta tai vuonna 2019 kolmannella neljänneksellä

- Aug 14, 2018-

Muutama päivä sitten, Jotkut ulkomaiset tiedotusvälineet alttiina ryhmä patentti kartat epäiltyjen raportoitu uuden sukupolven Audi SQ3 Euroopan unionin henkisen omaisuuden toimisto. Uusi auto on virallisesti julkaistaan 2019 kolmannella neljänneksellä ja on myynnissä vuoden loppuun.


Kuin Audi S-sarjan uusi Audi SQ3 ei vaikuta olevan liian liioiteltu design. Säännöllinen Audi Q3 ja Q3 S-line-versiot verrattuna molemmin puolin Ilmastointi saanti sisustus on uusittu uuden auton, nykyinen s perheen muotoilu on samanlainen.


Yhdistää aiemmin julkaistut vakooja kuvia, uusi auto on poikittain päässä etulokasuojan takavalot. Viisi-asema urheilu vanteen ja suurempi jarru työntömitat osoittavat myös, että uuden auton on hyvä urheilu suorituskyky. Kahdenvälisten neljä sisään-asettelu on tarkoitus korvata pyöreä Pakokaasujenpoistojärjestelmässä, jota käytetään perinteisesti RS.


Lisäksi uuden auton myös varustettu Audi sports sarjan exclusive rim. Takana suunnittelu käyttää koriste pakokaasun design. Tämä on visuaalisesti pienempi suorituskyky verrattuna S-sarjan kaksi pakoputkia.


Konetehona, uuden auton edelleen powered by 2.0T moottorin ja on varustettu neliveto-järjestelmä.

Audi SQ3 .png

Audi Auto sarja tuotannot on kuin seurata: MiraCast Audi 2016-2017.

Tämän DuaLink liittymän ruutuun video liitäntä sopii Audi uuden auton ja alkuperäinen auton pääyksikkö mukana MIB järjestelmä, se tarjoaa CarPlay ja Android auto, PAS, 4 videoita input ja korkean resoluution.