Audi SQ2 virallinen kartta julkaisi uuden auton paljastetaan Pariisin autonäyttelyssä

- Oct 17, 2018-

SQ2 malli Audi merkki on aiemmin paljastanut matala-uskollisuus testi vakooja kuvia. Viime aikoina SQ2 malli virallinen kuva saatiin merentakaisten media. Uuden auton ulkomuoto on edelleen perheen muotokieli ja useita blackened mallit ulkonäkö korostaa tunnetta taistelut Audi S-sarja. Lisäksi tämä malli on virallisesti paljastetaan 2018 Pariisin autonäyttelyssä.


Konetehona, Audi SQ2 on varustettu 2.0T moottorin painoa vain 150 kg. Uusi auto on rakennettu MQB foorumi ja on myös tehokas autoon, joten koko kehon paino on kevyempi ja paino-suhde on kautta. On syytä mainita tämä moottori on oikaistu uudelleen Audi S-liikuntavirasto ja moottorin saanti ilmamäärä voidaan automaattisesti säätää, varustettu Audi AVS (Audi Valvelift järjestelmä) venttiili lift säätötekniikka, tämä malli optimoi myös moottorin terminen hallinta. järjestelmä. Näiden mukautusten avulla moottori aina säilyttää parhaat edellytykset. Vaihteiston puolella uuden auton vastaa tehokkaampi 7-vaihteinen S Tronic dual-kytkin vaihteisto ja ottelut quattro neliveto järjestelmä.


Uusi Audi SQ2 täydennetään Black Edition sports ulkopuolinen pakki, joka on kirkastunut keskipitkällä mesh, taustapeilien ja ruumiinosia, kromi, edelleen parantaa urheilullinen tuntuu perustuu S line kit. Lisäksi uuden auton etuosan alaosa perustuu tavallinen versio lisätä ilmanotto molemmin puolin, ei vain voi hyvä lämmöntuotto jarrut auton ulkonäkö, mutta myös aerodynaaminen sovellus on käytössä. Lisäksi tämä malli on pituus 4210mm ja akseliväli 2594mm.


Uuden auton takaosassa D-pilarin on suunniteltu eri värejä kehosta, blackened suunnittelu on keskeytetty katto, visuaalinen vaikutus henkilökohtainen autovalikoimasta nuorten kuluttajien tarpeita. Samaan aikaan spoileri alareunassa auto käsitellään kirkas musta ja se on varustettu yhteensä neljä pakoputket molemmin puolin, joka täysin vastaa ainutlaatuisimman ilmapiirin S-malli.

Audi SQ2