Audi allekirjoitti vielä kolmannen ja puolen sopimuksen Ballardin kanssa polttokennoajoneuvojen kehittämisen edistämiseksi

- Jun 26, 2018-

Ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan Ballard Power Systems ja Audi AG pidentivät 3,5 vuoden sopimuksen nykyisestä teknologiasopimussopimuksesta ja lykätti HyMotion-suunnitelmaa 2022 elokuuhun.


HyMotion-suunnitelma sisältää autojen polttokennojen pinon kehittämisen ja tukee akkujärjestelmien suunnittelua. Ballard keskittyi maailman johtavan uuden sukupolven polttokennopinon suunnitteluun ja valmistukseen käytettäväksi Audi-esittelyautoissa. Ballardin insinöörit johtavat polttokennojen tuotesuunnittelun tärkeimpiä alueita, kuten kalvoelektrodiyksiköitä (MEA), elektrolyyttistä materiaalia ja akun pinoamista, sekä joitain akun testaus- ja integrointitoimia.


Peter Mertens, Audi -teknologian tutkimus- ja kehitystyö, sanoi: "Yhteistyömme Ballardin kanssa voivat yhdistää polttokennoteknologian ja osaamisen kummankin yrityksen. Olemme kehittäneet polttokennoteknologian ja HyMotion-ohjelman avulla suunnitellun esittelyauton, joka tuottaa pieniä eriä. "


Ballardin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Randy MacEwen totesivat: "Uskomme, että Ballardin polttokennopinon rakenne, joka integroituu Audiin käyttövoimajärjestelmään, johtaa huippuluokan auton polttokennojen suorituskykyyn, mukaan lukien korkein tehotiheys, kevyin paino, kestävin ja tehokas kylmäkäynnistystoiminto. "

Audi signed another three-and-a-half contract with Ballard to promote the development of fuel cell vehicles.jpg