Audi S4 virallisesti listattu

- Jun 04, 2018-

Äskettäin FAW - Volkswagen Audi virallisesti ilmoittanut, että Audi S4 sedan tuotu mallit virallisesti listattu, hinnoiteltu 469.800 yuania. Uusi auto on varustettu 3.0T V6 -moottorilla, joka vastaa neljän nelivetoista järjestelmää ja jonka 100 km: n kiihdytysaika on 4,7 sekuntia.

 

Ulkonäköä silmällä pitäen S4 Limousin muoto on urheilullisempi kuin säännöllinen versio. Uuden auton etumerkillä on kromattu päällystetty sisustus ja myös etupuskurin sumuvalaisimen muoto on muuttunut. LED-valonheittimien avulla näyttää olevan nuorempi ja hienostunut. Autoon takana uusi auto on yleensä sama kuin tavallinen versio, mutta se on varustettu ankkurikiekalla ja käyttää kahdenvälistä poistoaukkoa.

 

Sisätilojen osalta uusi auto rakennetaan myös tavallisen A4: n perusteella. Koko-LCD-instrumenttien, MMI-multimediasovellusten jne. Kokoonpano luonnollisesti ei häviä. Lisäksi uusi auto on korvattu uudella kolmiportaisella urheiluohjauspyörällä, ja auto on enemmän Kaikilla on S4-logo.

 

Voimakkuuden suhteen uusi S4 Limousine on powered by 3.0TFSI turboahdettu V6-moottori, jonka suurin teho on 260 kW ja huippuvääntömomentti 500 Nm. Voimansiirtojärjestelmässä moottoriin on sovitettu 8-vaihteinen käsivaihteisto. Audi Quattro nelivetoisen järjestelmän avulla uuden auton 0-100 km kiihtyvyysaika on vain 4,7 sekuntia.


Audi S4.png