Audin uusi puhdasta sähkökäyttöiset super ajaa esikatsella kartta debyytti 23. elokuuta

- Aug 07, 2018-

Muutama päivä sitten, Audi Auto virallinen esittämislupa uusi puhdas sähkö Super ajaa PB18 e-tron esikatselu. Nykyinen esikatselu näyttää vain joitakin yksityiskohtia. On todettu, että uuden auton esitetään Laguna Seca radalla Yhdysvalloissa 23. elokuuta käynnistetään maailmanlaajuisesti Pebble Beach Auto Show Elokuu 24.


Vaikka esikatselu näyttää vain joitakin yksityiskohtia, on vielä monista kohokohdista. On nähtävissä, että uuden auton hyväksyi Super käynnissä matala runko muoto on hyvin impactful. Yksityiskohtia uuden auton hyväksyy sharp-muotoinen LED ajovalot ja sisäinen epäilee myös integroida LED päivällä käynnissä valot. Jälkeen valaistus, vaikutus on hyvin kaunis. Lisäksi selvisi myös, että uuden auton epäillään on varustettu sähköinen taustapeilien.


Lisäksi uuden auton PB18 e-tron on myös aivan erityinen, kaksiosainen nimi edustaa auton julkaisu aika ja paikka. PB on lyhenne Pebble Beach; 18 edustaa Julkaisuvuosi vuonna 2018.

Audi's new pure electric super run .jpg

Audi auton sarjan tuotannot on koska harjoittaa: älykäs langaton liitäntä Audi vuodesta 2016.

Android 4.4 / 6.0 käyttöjärjestelmän perustuu lisätä GPS Navi käyttöliittymä Audi MIB / MIB2 järjestelmä, alkuperäinen pään yksikkö on varustettu 4PIN pyöreä videoliitin, se tarjoaa Android-navigointi, PAS toiminto saakka videotulon ja korkea resoluutio.

Liittyvissä kysymyksissä Tervetuloa kuulla.