Audi RS Q8 vakooja valokuvista tai käytä Porsche Poweria

- Sep 04, 2018-

Q8: n julkaisun jälkeen Audi jatkaa urheilullisempaa SQ8: ta ja RS Q8 on myös oikea tapa tehdä. Äskettäin Aika Automobile sai Audi RS Q8: n vakooja kuvia merentakaisista medioista. Keskikokoisena tai suurena maastoautoina uusi auto sisältää coupe-mallin design-elementit, ja malli on urheilullisempi lisäyksen jälkeen.


Testaustutkimuksen vakoilukuvista tuomitut tämän altistuksen RS Q8 ja Q8 ovat erilaisia styling-yksityiskohdissa. Alemman mallin lisäksi koko auto on lisännyt urheilullisemman sarjan. Etupuskurin alapuolella oleva läpäisevän rakenteen etuuutin parantaa taistelukehää.


Vaikka uuden auton suurikokoinen vanteen tyyli ei ole viitearvoa, sen odotetaan olevan varustettu korkealla tasaisella renkaalla. Lisäksi, huolimatta "Q8" -logosta häntä, kahdenvälisen pakokaasun asettelun ja RS-perheen ainutlaatuisen soikea ilmaus osoittavat todellisen identiteetin.


Powertrain-osassa uuden auton odotetaan toimivan Porsche Panamera Turbo S E-Hybridin hybridijärjestelmällä, joka koostuu 4.0T V8 -moottorista ja sähkömoottorista, jonka suurin teho on yli 447 kW (607 Ps).

Audi RS Q8.jpg