Audi R8 Spyder spy kuvia altistumisen näkyvät 2018

- Jul 19, 2018-

Muutama päivä sitten, merentakaisten media avoin sarja Audin uusi R8 Spyder testi vakooja kuvia, uusi auto kannalta ulkonäkö ja aiemmin alttiina R8 pohjimmiltaan sama, ero on, että uuden auton katon pehmeä Top suunnittelu. On selvää, että uuden auton odotetaan virallisesti lueteltu Pariisin autonäyttelyssä, joka avattiin lokakuussa tänä vuonna, ja myydä vuonna 2019.


Kannalta ulkonäkö uuden auton kokonaisrakenne seuraa tyyliltään muotokieli, edessä säleikkö tai alas, joka näyttää pienempi, ja edessä puskurin on erittäin aggressiivinen. Ilmanottoaukot molemmin puolin säleikkö on valmistettu suuri muodot.


Puolella tuuletusaukkojen molemmin puolin uusi auto on uusittu ja koko on edelleen kasvanut. Uusi auto oli varustettu pehmeä ylin design. Häntä hyväksyy soikea pakokaasun sylinteri on kaksi puolta yhteensä ja pakokaasun sylinterin halkaisija lisää myös. Uusi auto on varustettu kiinteä taka spoileri.


Konetehona ei vielä ilmoitettu erityinen toimivalta-parametrit. Mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden spekulointia uuden auton edelleen varustettava V10 käyttövoimalaitteita.

Audi R8 Spyder.jpg