AUDI Q8 täydentää maailman ensi-iltaa

- Jun 05, 2018-

Audi Q8 viimeistelee maailmanlaajuisen debyyttinsä Shenzhenissä Kiinassa 5. kesäkuuta 2018. Uusi auto perustuu MLB EVO -alustaan, joka sijoittaa lippulaivamallimallin malliin SUV ja odotetaan kuljettavan 3.0TFSI + 48V: n kevyttä hybridia.

 

Ulkonäköä silmälläpitäen Audi Q8: n etupuoli on erittäin sopusoinnussa konseptiauton kanssa. Se käyttää 8-puolinen säleikön muotoilu ja liioiteltu etupuskuri tappaa. Takaistuimen LED-takavalot käytetään ajoneuvon takaosassa, joka on varustettu kahdenvälisellä kaksoispakokaasun koristelulla ja on erittäin urheilullinen.

 

Sisäosan sisätilat Audi Q8 käyttää samaa kolmen näytön muotoa kuin uusi A8L ja yksinkertaistaa huomattavasti fyysisiä nappeja, mutta sen ohjauspyörä käyttää kolmiosainen muotoilu. Integroitu ilmastointilaite ei ole piilotettu.

 

Voimakkuuden suhteen Audi Q8: n odotetaan olevan varustettu 3.0T V6-bensiinimoottorilla ja 48V: n valosekoitusjärjestelmällä. Lähetys on sovitettu 8AT-vaihteistoon, ja RS Q8- ja Q8-e-tron-mallit tulevat tulevaisuudessa.


AUDI Q8.png