Audi Q2L ei naamiointi vakooja valokuvia

- Jul 27, 2018-

Äskettäin ryhmä kotimaisia Audi Q2L -malleja on saatu ilman naamiointikokeita vakooja valokuvia, uusi auto odotetaan myytäväksi lokakuussa. Aiempien uutisten mukaan akseliväli on 28 mm pidempi kuin Q2: n ulkomailla oleva versio, ja se käynnistää puhtaan sähköisen version tulevaisuudessa. Uuden Audi-segmentin edelläkävijä jatkaa Audi-mallin suunnittelun olemusta, vaikka se onkin "pieni" mutta silti hieno.

Tämän valotuksen vakoojakuvien mukaan uusi auto on seurannut ulkomaisen version muotoa. Yksityiskohdista huolimatta, vaikka uusi auto on nimetty Audiin pienimmaksi maastoautomalleiksi, etupinta hyväksyy suhteellisen suuren ilmanottoaukon rakenteen, joka käyttää suurinta osaa etupinnasta ja tekee sen näyttävän hyvin dominoivalta. Samanaikaisesti molemmilla puolilla olevat terävät ajovalot sopivat alempien polygonien ilmanottoaukkojen kanssa, mikä myös korostaa urheilullista ilmapiiriä.

Sisätiloissa uusi auto hyväksyy nykyisen A3: n samanlaisen rakenteen. Kolmipuomainen monitoimiohjauspyörä, pyöreä ilmastointilaite, hallittavissa oleva kelluva keskusohjausnäyttö ja pallomainen lohkon muoto osoittavat nuorekkaasta ilmapiiristä. Lisäksi aiempien tietojen mukaan Audi Q2L tarjoaa ajoneuvokokoonpanosta riippuen eri etusäleikön, taka- ja takaosan, takapuskurin alasuojan, sivulenkaan ja joidenkin mallien, joissa on kattoikkuna. 215/55 R17 ja 215/50 R18.


Audi q2.png