Audi Q2L odotetaan käynnistetään lokakuussa kanssa 1.4T voimansiirto

- Jul 05, 2018-

Viime aikoina olemme oppineet tarkoituksenmukaisten kanavien Audi Q2L bensiinin käännös on arvata jotta olla virallinen aloittaa lokakuussa tänä vuonna, että se käynnistää puhdasta sähköinen versio tulevaisuudessa (puhdasta sähköinen versio on ollut pois kokoonpanolinjalla 2 kesäkuuta tänä vuonna) .


Audi-Q2L on pieni maastoauto, joka on laajennettu merentakaisten versio suhteellisen yksinkertainen kokonaisrakenne. B-pilarit, C-pilarit ja puolella ikkunat ulottuvat auton takana on maalattu musta luoda visuaalinen vaikutus keskeytetään katto. Samaan aikaan se hyväksyy siirrä takaisin runko.


L nimensä mallina koska sen akseliväli on kasvanut 28mm verrattuna ulkomailla, päästä 2628mm ja pituus ja leveys on 4229 (valinnainen erilaiset puskurit ovat 4236) / 1785 / 1548mm. Lisäksi määrityksen mukaan uuden auton tarjoaa eri edessä säleiköt, etu ympäröi, taka puskurin pienempi vartijat, puoli hameet ja eri tyyli pyörät.


Konetehona, aiemmin ilmoitettu malli on varustettu 1.4T bensiinimoottorin suurin teho 150 hv. Siirtoverkon ennakoidaan 7-nopeus dual-kytkin vaihteisto.

Audi Q2L.jpg