Audi Q2L: n sähköinen kaupankäyntiversio alkaa ennen myyntiä

- Sep 06, 2018-

Vuoden 2018 Chengdu-autonäyttelyssä FAW-Audi toi uuden kompaktin SUV: n, Audi Q2L: n. Auto ilmoitti 22,68-28,18 miljoonan euron ennakkomyyntihinnasta, ja se listataan lokakuussa 2018.

 

Audi Q2L on ulkonäön suhteen omaksunut ulkomaisen version muodon kokonaisuutena ja kehon ja akselivälin mittasuhteet ovat lisääntyneet. Q2L: n sähköisen kaupankäynnin rajoitetun version pre-sale-versio käyttää Nano-Grey -värivalikoimaa ja 18 tuuman viisi kiiltävää pyörää, joissa on ulkoiset kokoonpanot, kuten mustavalotyyppinen paketti, täysi LED-valaistusryhmä ja kattoikkuna yksityislasia.

 

Sisustus- ja teknologiakokoonpanot, kuten sisätilat, 7 tuuman MMI-näyttö, älypuhelimen käyttöliittymä, integroitu front-end-estojärjestelmä ja käytännöllinen paketti, jossa on mukavuussymboleja, peruutuskuvia ja etututka tai Audi virtuaalinen. huippuluokan navigointi on käytettävissä valinnaisia päivityksiä varten.

 

Q2L: n sisustussuunnittelu ei hyväksy samanlaista mallia kuin Q5 tai uuden sukupolven Q3, mutta se omaksuu nykyisen Audi A3: n tyylin. Se on suhteellisen yksinkertainen. Keskikonsolin yläosa on kelluva LCD-näyttö, jota voidaan nostaa ja laskea. Tuyere ja pallomaiset kourut kaikuvat toisiaan ja sopivat paremmin nuoremman muotoilun kanssa.


Audi.png