Audi uusi super käynnissä PB18 e-tron virallinen kartta

- Sep 03, 2018-

23. elokuuta Audi tuotemerkin julkaissut sen PB18 e-tron preview puhdasta sähköinen urheiluauto. Auton ilmoitettiin uusi PB18 e-tron virka-auton kartta. Audi julkisti tämän mallin brändin uusia visioita korkean suorituskyvyn urheiluautoja. Lisäksi uuden auton osakkeita tekniikka LMP1 R18 e-tron, Gael Buzyn sanoi: ”toivomme, että kuljettaja ei voi vain nauttia R18 e-tron-ajokokemuksen ajettaessa PB18 e-tron, mutta myös PB18 e-tron. Jokapäiväisessä käytännöllisyys ”.


Vaikka uuden auton asemoidaan sähköinen urheiluauto, se on säilyttänyt Audi-perhe kuusikulmainen etusäleikkö. Tällä hetkellä suurten ilmanottoaukot alla ajovalot molemmin puolin etuseinän uusi auto, joka on täynnä liikettä tarjoten parempaa aerodynamiikka ajoneuvon ajettaessa suurella nopeudella. Uudet ajovalot varustettu laser valot, jotka on turvallisempaa kuin muiden valonlähteiden, yöllä ajaessasi.


Uuden auton kannan muotoa pohjautuu uusin muotokieli Audi tuotemerkin. PB18 e-tron käyttää läpäisemään takavalo design venyttää tehokkaasti ajoneuvon sivusuunnassa visuaalisia tehosteita. Lisäksi uuden auton yleinen puolella on osittain vaunun kanssa 470L tallennustilaa takana ajoneuvon tyyliin ja hyödyllisyys on parantunut verrattuna muihin urheiluautoja.


Sisustus ohjaamon määrää kuljettajan tarpeiden mukaan ja voi vaihtaa kiitotien ja tavallisen tiellä. Kun kuljettaja on track-tilaan, istuin voidaan säätää yhden paikan mukaan tämä vaatimus ja istuimen voi säätää kaksipaikkainen tilaan uudelleen kaupungissa.


Konetehona uusi auto on puhdasta sähköinen urheiluauto. Se käyttää kolme tehokkaat moottorit. Etu- ja taka motors voi tulostaa maksimiteho 500kW (680Ps) ja huippu-vääntömomentti pääsee 830Nm. Uuden auton 0-100km/h kiihtyvyys-aika on alle 2s. Lisäksi uuden auton täyteen 15 minuutissa.

Audi new super running PB18 e-tron.jpg