Audi uusi SQ8 testi vakooja kuvia altistuminen ulkonäkö enemmän urheilullinen

- Jul 02, 2018-

Muutama päivä sitten merentakaiset tiedotusvälineet ampuivat joukon uusia vakooja kuvia Audiin uudesta SQ8: sta. Uusi auto on sijoitettu crossover urheilu maastoauto, joka perustuu MLB alustaan. On selvää, että uusi auto valmistetaan Audi-tehtaalla Slovakiassa, tai se julkistetaan vuonna 2019.


Vakoilukuvien ulkonäkö, uusi auto perustuu Q8-mallin suunnitteluun, konseptiauton etupintaan, jossa kahdeksankulmainen etusäleikkö on liioiteltu, terävällä ajovalot ryhmällä ja monikulmion sisäänsyöttösuun kaksi puolta. Ulkonäkö käyttää viiden puoleisen vanteen, jossa on luistamaton tyyli.


Hälytyksen pakoputki hyväksyy kahdenvälisen nelivaihtosuunnan ja takavalot hyväksyvät läpi-tyyppisen mallin. Alhaalla oleva diffuusori on erityisen liioiteltu ja täynnä liikkumista.


Voimassa oleva uusi auto on powered by 3.0T turboahdettu V6-moottori ja sähkömoottori, jonka suurin teho on 476 hevosvoimaa ja huippuvääntömomentti on 699 Nm. Lisäksi tulevaisuudessa Audi odotetaan myös ottavan käyttöön tehokkaamman RS Q8 -mallin, joka jakaa plug-in-hybridijärjestelmän Porsche Panamera Turbo S E-Hybridillä, jonka suurin teho on 679 hv.

Audi new SQ8.jpg